Vloeistof absorberende materialen Spill kits voor opruimen ongewilde lekkages - Oil Control Systems

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


03. Spill kits

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Spil kit nodig?

Voor een Spill kit bent u bij Oil Control Systems aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux, voor elk type lekkage. Zo hebben wij speciale kits voor olie lekkage, lekkage van chemicaliën en een universeel pakket. Daarnaast hebben wij diverse spill kits voor verschillende maten van lekkage. Wij hebben de volgende formaten op voorraad:

Kleine spill kits, opname van 1 tot 63 liter

Geschikt voor lekkages op land. Bij werkzaamheden op locaties als: werkplaats, bestelbussen, vrachtwagens en laboratoria. Locaties waarbij lekkages niet al te groot kunnen zijn is dit type kit zeer geschikt. Uiteraard voor allerlei type lekkages geschikt.

Grote spill kits, opname van 70 tot 600 liter

Geschikt voor lekkages op land en op het water. Deze spill kit is in te zetten bij lekkages op locaties als: industrie, werven, schepen en havens. Deze grotere kits zijn dus geschikt voor grotere oppervlakten dan de kleine kits.

OPA90 spill kits, opname van 159 tot 1900 liter

De OPA90 spill kits zijn samengesteld conform speciale eisen. De volgende eisen zijn aan voldaan:

Deze type kits zijn geschikt bij lekkages op het water of in de buurt van het water bij bijvoorbeeld een scheepswerf. Hier bestaat het risico op lekkage het water in. Verder valt te denken aan lekkages in de binnenvaart, zeevaart of marine.

Spill Kits voor verschillende toepassingen

Een speciale spill kit voor lekkage van olie hebben wij absoluut in ons assortiment. In alle drie de formaten die bovenstaand zijn genoemd. Dit zijn speciale producten om de lekkage van olie te bestrijden en de lekkages zo snel mogelijk op te ruimen. Ook spill kits voor chemicaliën zijn een apart pakket lekkagebestrijdingsmiddelen.

Spill kit op maat?

Liever op zoek naar een spill kit op maat dan een van de standaard kits? Neem dan contact met ons op en wij stellen een op maat gemaakt pakket voor u samen.